Jeg har dyrket en del motion bl.a i form af Triathlon i mine yngre dage – mængden af træning faldt i takt med at familien blev større og større.

I en del år var der kun lidt løbetræning tilbage.

Løb er fint – men overkroppen får ikke meget træning og faldt mere og mere sammen.

Det skulle være løgn – det blev så CrossFit, der skulle løse det problem.

Det første halvår trænede jeg ca. 1 gang i ugen – det gjorde mærkbar ændringer på kroppen – men kroppen var også øm, hver gang.

Jeg satte træningsmængden op til 2-3 gange i ugen, så slipper man for at blive øm, hver gang 🙂

Jeg synes CrossFit er meget afvekslende – det kan være tungt (styrketræning) – det kan også være meget hårdt/konditionskrævende (cardio) – et utal af øvelser / kombinationer – i den første lange tid, synes man der dukker nye muskler op i kroppen hele tiden (ømme), Peter Melvej bliver ved med at finde på nye ting. Alt i alt glæder jeg mig altid til at komme til træning. Man bestemmer heldigvis lidt selv, hvor hårdt det skal være.

Det har løst mit problem, overkroppen er blevet strammet op – min bedre halvdel er tilfreds og er selv startet op. Nu kan jeg nogle øvelser der var helt umulige i starten.

Peter Melvej er meget engagegeret i træning og gør rigtig meget ud af det – det betyder også, at træningen bliver god, sjov og effektiv.
Jeg er sikker på landets bedste CrossFit ligger i Holstebro.
Og man skal slet ikke glemme lækre mini Coach Karina, som laver nogle svedige WOD´s til os.

CrossFit Holstebro er et godt sted at komme – mange hyggelige træningskollegaer.

Der er kun en ulempe ved CrossFit – man bliver afhængig.